Thumbnail image

A borház tetőterében a megfáradt vendégek két darab kétágyas, fűthető, utcára nyíló panorámás vendégszobákban pihenhetnek, amelyekben televízió, külön mosdó, zuhanyfülkés fürdőszoba fokozza a komfortérzetet.

A Hepp Borház tetőterében lévő szobák ára 8.000 Ft/éjszaka 2 fő részére.

A pince gazda nagyobb létszámú rendezvények esetén a Hepp Borházhoz közel, összesen 60 fő kultúrált elhelyezését képes megszervezni a fenti áron.

A vendégszoba foglalás előre telefonon, e-mailen, vagy személyesen lehetséges.

A központi Hepp Borház szállás lehetősége mellett a nagyobb létszámú társaságoknak a szomszédos présházak vendégszobáiban található az elhelyezés. A csoportok társaságok így fizikailag közel pihenhetnek le egymástól és tulajdonképpen a pincefalu szívében kapnak elhelyezést.

A szomszédos présházakban is hasonló komfortfokozatú, kényelmes szállás lehetőség kínálkozik, mint a Hepp Borházban. A szállástól könnyen megközelíthetők a helyi látványosságok. A közelben érinti a pincefalut az Alföldi kék-túra útvonala, amely tetszőlegesen, a néhány perces sétától, a több órás kirándulásig nyújtanak élvezetes program lehetőséget.

A helyi lakosság nagyon készséges és a kérdésre remek útvonalakat ajánlanak, amely még sem jelent komoly fizikai megterhelést, miközben a pincefalu számos oldaláról feltérképezhető a szálláshelyről kiindulva néhány perc alatt. Célszerű a házigazdát, vagy valamelyik családtagját megkérni egy rövid tájékozódó sétára.