Thumbnail image

A Hepp Borház létszám igénytől függően, de legfeljebb 50 főig tud helyet kínálni családi, baráti munkahelyi közösségnek alkalmi rendezvény megtartására. Jellegzetes kultúrája alakult ki, a névnapi, a születésnapi, eljegyzési események megrendezésének, amelynek ára megegyezés szerinti.

Kisebb csoportoknak (20-25 főig) a Hepp Borház Borbíró utcán található présházában, míg a 25 főt meghaladó társaságoknak az alig néhány száz méterre lévő nagyobb létszám (50 főig) befogadására alkalmas másik pinceépületben kínálkozik rendezvény lehetőség.

Amennyiben a társasági rendezvényhez zeneszolgáltatást igényel a megrendelő, a Hepp Borház a helyhez illő, hamisítatlan, elsősorban sváb dal repertoárral ismerő harmonika-előadót tud biztosítani. Egyeztetést követen a vendégek maguk is szervezhetnek zeneszolgáltatást.

A rendezvényekhez a saját termelésű borok mellett az igényeknek eleget téve, egyéb italválasztékot is felkínál a Hepp Borház.

Különleges ajánlatként szerepelnek a Hepp Borház által készített és tálalt, helyi egytálétel különlegességek.

  • Pincepörkölt (marha, disznó, kakas, birka)
  • Tárcsán sütött húsfélék
  • Kívánság szerinti köret
  • Savanyúság
  • Helyi pékség kenyere

A Hepp borház nyitott az egyéb saját készítésű ételek rendelésére is, azonban ezt előre szükséges egyeztetni a házigazdával.