Hírszemek

„November utolsó napjaiban fejeztük be a szüretet és egy kivétellel már valamennyi bor kóstolható és elvihető a Hepp Borházból – mondja örömmel Hepp János pincetulajdonos. Nagyon szépen hozták termésüket idén a szőlőink. Kiváló minőségű vörös boraink állnak a hordókban és a fehérbort kedvelők is kivételes minőségnek örülhetnek 2009-ben.

Bővebben... [Kóstolásra készek a 2009-es Hepp-borok]

 

Hepp János a Hepp Borház tulajdonosa azt mondja 2009 kedvezett a hajósi szőlészetnek borászatnak. „Az országban itt a legtöbb a napsütéses órák száma, amely a különleges talajú löszfalba telepített szőlőfajták ízeit még inkább karakteressé teszik. Az idei sok napsütés időben érlelte a szemeket és egyes fajtákat már augusztus végén, szeptember elején elkezdtük szüretelni.

Bővebben... [Jó termést adott 2009]

 

A bő termésnek örülni kell és ennek egyik hangulatos és hagyományokban gazdag eseménye a szüreti fesztivál, amit a Hajósi Pincefaluban 2009. szeptember 19-én rendeztek meg. A szüreti menet adta meg az alaphangulatot.

Bővebben... [Szüreti Fesztivál a pincefaluban]

 

Szeptember utolsó hétvégéjén 54 fős budapesti csoportot fogadott és helyezett el a Hepp Borház tulajdonosa. A jó kedvű társaságot kitűnő, verőfényes napsütés fogadta Hajóson. Az alig félórás elhelyezkedés után Hepp János pincetulajdonos a főutca főterén Szent Orbán fa emlékműve előtt ismertette a pincefalu történetét, majd sváb harmonikaszó kíséretében tettek egy rövid túrát a pincefalu utcáin a vendégek.

Bővebben... [Budapesti csoport kóstolt Hepp borokat az őszelőn]

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 3