Hírszemek

Thumbnail image

A téli fagyok megtizedelték a telepítéseket 2012-ben a Hepp Borház birtokain azonban, ami nem fagyott el, az kiváló minőséget adott később a sok napfénynek és a szűkös csapadéknak köszönhetően.

Bővebben... [Szépek a 2012-es Hepp borok]

 

Thumbnail image

A jó gazda gondossága és a Hajós környéki borvidék kegyes időjárása, 2011-ben kiváló termést eredményezett a Hepp Borháznak. A pincefalut övező löszfal sajátos ásványi összetétele, a napsütés, a törődés egészséges, gyümölcsös szőlőket adott a képzett és tapasztalt borász, Hepp János pincészetének. Ráadásul 2011, a szép borok mellé, a Borbíró utcai (központi) borház mellett egy újabb patinás pincét ajándékozott a gazda számára, így a látogatók, egy megújult pince labirintusban kóstolhatják a finomabbnál, finomabb borokat.

Bővebben... [Kiváló 11-es borok, nőtt a Hepp labirintus]

 

Thumbnail image

Két borával is elismerést váltott ki a Hepp-borház május 29-én vasárnap az Orbán napi borünnepen, amely során a 2010-es borokat értékelte a zsűri. A Hajósi Pincefaluban rendezett ünnepélyes eredményhirdetésen a díjakat Semjén Zsolt, a körzet országgyűlési képviselője és miniszterelnök helyettes adta át. Így Hepp János portugieser boráért, míg lánya Hepp Katika kékfrankos boráért vette át a kormányfő helyettestől oklevelét.

Bővebben... [Duplázott a Hepp-borház]

 

Thumbnail image

Az utóbbi években kedvező időjárási viszonyok 2010-ben nem voltak kegyesek a szőlészet, borászat művelői számára. A Hepp Borház tulajdonos-termelő gazdája, Hepp János sem elégedett az idei esztendővel, de a sokat tapasztalt borász nem kesereg, hanem a lehető legnagyobb figyelemmel igyekszik a termés igényes kezelésével minőségi bort készíteni.

Bővebben... [Készülőben a 2010-es Hepp borok]

 

Thumbnail image

Az év legjelentősebb és legnagyobb hagyománnyal rendelkező eseményére készül a Hajósi Pincefalu. 2010. évi Orbán Napi Borünnep három napon nyújt kikapcsolódási lehetőséget Hajóson és a pincefaluban. 2010. május 28-29-30-án tartó eseménysorban művészeti kiállítás, amatőr zenekarok bemutatkozása, folk programok és természetesen a kitűnő vendéglátás, a helyi borok ízeinek gazdag világával fűszerezve várja a Hajósi Pincefaluba látogatókat.

Bővebben... [Hepp Borház várja vendégeit az Orbán napra]

 

Thumbnail image

Három évtizede hagyomány a Hajósi Pincefaluban Orbán napján a borok védelmezőjére emlékezve ünnepelni. A kiforrott, nagy tömeget vonzó folklór rendezvényen szakértő zsűri értékelte a gazdák előző évi borait, amelyre a hajósi borlovagok mellett vendégrendek képviselőit is meghívták. Így kerültek a Keceli, a Kecskeméti, a Kunsági Női, a Csongrádi és a Kiskunhalasi Borlovagrend tagjai is a házigazda Hajósi Borlovagrend vezette színpompás felvonulók sorába május 30-án. A borrendek több száz nézőtől kísérve érkeztek a főtéri Szent Orbán szobor elé.

Bővebben... [Aranyérmes Hepp borok Orbán napon]

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 3